• Carrer Joan XXIII, 49, 25180 Alcarràs, Lleida
 • 973 79 08 53

La Perruqueria unisex Pentina’t, a Alcarràs, us ofereix les últimes tendències en Perruqueria i estètica per al vostre casament.

Són especialistes en color, recollits i maquillatge, i ofereix tota la seva experiència i saber fer per al vostre casament. A més del servei de perruqueria, per a núvies, nuvis i acompanyants, ofereix tractaments d’estètica tant corporals com facials que faran que el dia del vostre casament lluiu espectaculars.

Ofereix per a totes les núvies el seu servei “últim retoc a domicili”, per assegurar-se que l’emoció del moment no jugui cap mala passada al vostre maquillatge, i estigueu guapes, còmodes i segures.

Tenen dos packs pensats per al vostre gran dia, el Pack Bàsic pensat per aquelles núvies que només necessiteu el pentinat, el maquillatge, la prova i l’últim retoc a domicili i el Pack Complert que inclou tractaments facials, corporals, solàrium, depilació…

Treballa totalment a mida segons les necessitats de cada núvia, pel que cada opció inclosa al pack es pot canviar per qualsevol altre servei.

En breu, La Perruqueria Pentina’t canvia de local, milloren les instal.lacions per oferir-vos un millor servei.

Deixeu-vos assessorar per la Perruqueria Pentina’t i comenceu-vos a preparar pel vostre casament.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Perruqueria i estètica per núvies, nuvis i acompanyants. Maquillatge. Tractaments d'estètica facial i corporal.
 2. Què inclou el pack de nuvis?
  Pack bàsic i complert
 3. Feu servei a domicili?
  Sí.
 4. Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí.