La història de Perles Orquídea, es remunta a l’any 1952, quan el pare de l’actual president de la companyia, va adquirir un petit taller on s’elaboraven perles seguint un procés artesanal que, en l’essencial, ha variat molt poc fins als nostres dies.

La fabricació de perles és, en els seus orígens, una indústria artesanal. És l’època en què centenars de dones elaboren les perles una a una en torns individuals. No obstant això, la creixent demanda i la necessitat de dinamitzar el procés artesanal, imposen un cert grau d’automatització el que porta a la creació del nostre propi Departament de Recerca i Desenvolupament.

Alhora es creen noves seccions i diversifiquem la nostra gamma de productes creant-se les línies de bijuteria, joieria en plata de llei i joieria en or de 18 quirats.

El boom del turisme dels anys 70 redunda en la creació dels nostres propis centres comercials on els centenars de milers de turistes que visiten Mallorca anualment poden gaudir i adquirir els nostres dissenys. Avui en dia, l’única fàbrica de Perles i la major exposició de Perles i Joies a Mallorca.

En l’àmbit internacional, Perles Orquídea, SA exporta a més de 40 països en els 5 continents i ha rebut innombrables guardons per la seva activitat exportadora.

Preguntes freqüents
 1. Quins tipus d'articles disposen?
  Anells de compromís, aliances de noces, pendents, collarets, polseres, rellotges, penjolls i una àmplia gamma d'outlet.
 2. Es fan dissenys a mida?
  Sí, ja que disposem de fàbrica pròpia.
 3. Tenen col·lecció pròpia?
  Sí, som especialistes en treballar perles cultivades.
 4. Quines firmes treballen?
  Amb diferents, sempre d'alta qualitat.