Et queda poc per donar el si, i encara no saps amb quin pentinat ho faràs? Tranquila! Tenim la solució! La Perruqueria Estètica Vip Juanjo de Girona t’oferirà els millors tractaments, per aconseguir el pentinat de somni!  Creen tendència i imatge, gràcies a els últims tractaments del moment. Un espai pensat per tu!

Compten amb un equip de professionals que s’encarregaran: d’assessorar-te en el tall, la forma i el color. Amb els tractaments d’hidratació i nutrició. I amb el pentinat i recollit pel teu gran dia! A més, t’oferiran un tracte proper i amable, i t’assesoraran perquè en el teu dia més feliç et sentis segura, guapíssima i enlluernis amb la teva bellesa al teu futur marit i els convidats. Fantàstic!

No t’ho pensis més, la perruqueria dels teus somnis, està a les teves mans!

 

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Maquillatge, pentinats i recollits per a núvies, nuvis i convidats. .Assesorament en imatge nupcial, per tal d'aconjuntar vestit, complements, pentinat i maquillatge.
  2. Oferiu pack de núvia?
    Sí.
  3. Que inclou el pack de núvia?
    Prova de recollit / pentinat, prova de maquillatge, recollit del dia del casament, maquillatge i ampolleta reafirmant pel dia del casament.