poesia_floristeria_romeu

Poesia Floristeria Romeu és una floristeria a domicili i botiga online de Tarragona, que farà de la vostra boda, un espai espectacular. Compta amb una llarga carrera professional al sector, des de l’any 1905.

T’acompanyaran en el dia més important de les vostres vides, per assessorar-vos i fer-vos costat quan les emocions estiguin a flor de pell. S’encarregaran de tenir cura de cada detall perquè, en tot moment, sigui un dia perfecte.

L’equip de Poesia Floristeria Romeu són especialistes en crear rams de núvia espectaculars. També fan composicions i art floral ornamental i efímer per una decoració molt especial.

A més, disposen de servei de Wedding Planner i d’assessorament durant tot el procés d’organització del vostre casament, per fer que el vostre dia surti tal com havíeu somiat. No us haureu de preocupar de res, ja que cuidaran tots els acabats perquè pugueu gaudir tranquil·lament del gran dia.

També, per fer-ho encara més especial, podeu contactar amb ells pel servei de carruatge en cavall d’Experiències Rurals. Aquesta experiència ofereix dur als nuvis abans o després de la cerimònia.

Amb l’art floral de Poesia Floristeria Romeu sorprendreu a tots els vostres convidats, ja que crearan un espai únic i especial per a vosaltres.

A la seva pàgina web podreu veure el gran assortit de flors que ofereixen pel dia del vostre casament.

 

Preguntes freqüents
  1. Feu rams de núvia personalitzats?
    Sí.
  2. Quins serveis ofereixen?
    Rams de núvia, composicions, art floral, servei de Wedding Planner i assessorament.