Premium Car Transfers és una empresa especialitzada en lloguer de vehicles de luxe amb conductor privat de transfer a Barcelona.

Us ofereix un servei especial per a vosaltres i pel dia del vostre casament, lloguer de vehicles esplèndids i tota garantia de qualitat. Compten amb una àmplia alta gamma de vehicles que donaran aquell toc modern que necessiteu pel dia més important. S’encarregaran de transformar el transport que necessiteu lluint millor que mai i acompanyat d’un servei magnífic pels més exigents.

Així doncs, us ofereixen els vehícles:

 • Mercedes clase S.
 • Mercedes clase E.
 • Mercedes clase V.
 • Mercedes Minibus.

A més, disposen de conductor, que, des del primer moment que arribi, només haureu de preocupar-vos de gaudir el vostre moment, relaxant-vos i gaudint dels serveis de comoditat que us donen.

Realitzen disposicions i trasllats privats en el temps que necessiteu i fins on vulgueu arribar. Estaran allà on digueu i us rebran amb un gran somriure!

Si voleu sorprendre a tots els convidats arribant al casament amb un vehicle de luxe, no dubteu i contacteu amb Premium Car Transfers. Us atendran encantats!

 

Preguntes freqüents
 1. Quins tipus de vehicle ofereix?
  Cotxes d'alta gamma, limosines, cotxes deportius...
 2. Quins servei ofereix?
  Lloguer de vehicles+ conductor.
 3. Hi ha temps máxim de lloguer?
  No.
 4. Ofereix pack de núvis?
  Sí.