Promoviatges_logo

Si voleu fer un viatge increïble de noces, Promoviatges és l’agència situada a Sabadell que us trobarà la destinació ideal per la vostra lluna de mel.

Promoviatges és una agència de viatges que compta amb un equip d’assessors experts en el sector. Gràcies a la seva passió, proximitat i professionalitat, trobaran aquell viatge de noces que tant desitgeu, adaptant-se sempre als vostres gustos i necessitats.

L’agència de viatges s’especialitza en un munt de destinacions diferents, així que sigui quina sigui la vostra idea, a Promoviatges trobaran el millor itinerari per a vosaltres. Perquè viatjar a qualsevol part del món no és tan senzill sense l’ajuda dels millors experts.

Us trobaran aquelles illes insòlites i increïbles que us faran sentir una màgia de gaudir i experimentar noves aventures. També us ajudaran a descobrir els pobles amb més encant, les millors platges, el desert dels vostres somnis, i qualsevol lloc que pugueu imaginar.

L’equip de professionals de Promoviatges s’encarregarà de què viatgeu amb total tranquil·litat i de què visqueu com mai el principi de la vostra unió.

A més, ofereixen un servei d’atenció les 24 hores del dia que us resoldrà tots aquells dubtes que tingueu en qualsevol moment de l’aventura. 

Si voleu fer el vostre viatge de somni, no ho dubteu més i contacteu amb l’equip de Promoviatges.

Preguntes freqüents
  1. Quina destinació recomanen?
    Recomanen Àsia, especialment Indonèsia, Vietnam, Tailàndia, Japó, Sri Lanka, Maldives... Amèrica, destacant Estats Units, Canadà, Costa Rica... Àfrica principalment Kenya, Tanzània, Sudàfrica, Mauricio i Seychelles.
  2. Organitzen viatges de noces a mida?
    Sí, totes les propostes són personalitzades segons les preferències de cada parella.
  3. Quin horari de servei tenen?
    Horari d’atenció de 09.30 a 19 hores. Si no podeu anar a l’oficina ofereixen reunions per Zoom o Teams. Durant el viatge, estan disponibles les 24h del dia per resoldre qualsevol dubte.