logo_quatre_pams

QuatrePams us ofereix una gastronomia itinerant. Una experiència on els participants desconnecten de la seva rutina, vivint moments especials, a través de la bona gastronomia, un concepte innovador que combina en harmonia amb les necessitats exclusives de cada client.

A QuatrePams ho tenen molt clar: Cada casament és únic, per la qual cosa, es converteix en l’esdeveniment més important del món. Per aquest motiu, s’esforcen al màxim per oferir-vos una experiència gastronòmica única i singular, amb productes de la millor qualitat, de proximitat i/o ecològics.

Per això, s’adapten a les vostres necessitats, només heu de comentar els vostres desitjos i ho faran realitat, amb un ventall gairebé infinit de recursos i possibilitats. Com saben que és el dia més especial de la vostra vida, faran tot el possible per tal de que sigui inoblidable.

Així doncs, pel vostre casament tan especial, us ofereixen:

 • Packs bodes: han dissenyat quatre propostes de menú, en diversos formats: Buffet, Cocktail i Banquete, amb preus tancats.
 • Quatrepams a la carta: posen a la teva disposició tota la seva oferta de serveis.
 • Localitzacions especials: disposen d’un selecte catàleg de localitzacions, algunes en exclusiva, que en cap cas han estat escollides a l’atzar.

Si voleu sorprendre a tots els convidats amb una proposta gastronómica de qualitat, no dubteu i contacteu amb l’equip de QuatrePams. Sense dubte el vostre casament disposarà del millor càtering.

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Packs de boda, localitzacions especials i tota la seva oferta de serveis.
 2. Tipus de cuina?
  Gastronomia itinerant amb productes de la millor qualitat, de proximitat i/o ecològics.
 3. Fan menús especials?
  Sí, tenen propostes de menú diferents perquè pogueu escollir.
 4. Disposen de pastís nupcial?
  Sí.