Rafa Ariño Fotògraf captarà els moments més importants del vostre casament. Per a ell la fotografia és el que més l’apassiona i això es veu reflectit en els seus reportatges fotogràfics.

Amb el que més gaudeix és en capturar els moments més màgics de les vostres vides, des del primer petó, fins a les bodes d’or.

Entre els seus serveis trobaràs principalment casaments i pre-casaments. On mostrarà en tot moment els sentiments d’aquest dia tan especial.

Rafa Ariño Fotògraf dissenyarà un record en forma de book totalment personalitzat per a vosaltres. Cada imatge transmetrà sentiments únics que us transportaran a aquell moment tan especial i podreu reviure’l per la resta de la vostra vida.

És un gran fotògraf i a banda de reportatges nupcials, també es treballa al món de la moda, la premsa, els viatges extrems, la música, els esdeveniments i el reportatge social. A més, ha tingut presència a importants diaris com la Vanguardia, Diari Segre o Agencia Alfaquí.

Rafa Ariño Fotògraf és un autèntic referent en el món de la fotografia! Farà que us sentiu únics, especials i confiats perquè estareu en mans d’un gran professional. Per a ell la seva feina no és només la fotografia, és la seva forma de vida.

Preguntes freqüents
 1. Feu més d'un casament al dia?
  No.
 2. Si calgués, podríeu treballar hores extra?
  Sí.
 3. Quin estil treballeu?
  Fotografia de casaments, pre-casaments, bodes d'or, reportatge social, premsa, moda, viatges...
 4. Oferiu pack de boda?
  Sí, inclou àlbum 30x40 amb maleta a joc, àlbum pre o post boda, 2 àlbums i CD.
 5. Hi ha possibilitat de desplaçament?
  Sí.