No sabeu ni per on començar? Necessiteu ajuda amb els detalls del vostre casament? Et presentem RAM A L’AIRE-Wedding Planner Girona! Una agència d’organització d’esdeveniments amb més de 18 anys d’experiència, que vetllaran perquè no us falti de res en el vostre gran dia! Agafats de la mà amb la Gemma i el seu equip, encarregats d’organitzar-vos el millor dia de la vostra vida!

Us oferiran des de fotografia, músics, mestres de cerimònia, màgia, càtering, localitzacions, fins a venda i lloguer d’articles i invitacions de casament per a la celebració més gran de la vostra vida. Per fer-ho més senzill tot, han creat 3 packets estrella, perquè escolliu en funció dels vostres gustos i necessitats:

El paquet: Inclou: Wedding planner, cerimònia, floristeria, restaurant, dj., fotografia, vídeo, invitacions, detalls, menús, classe de ball, coixí per a les aliances, cistell pels pètals. Per a un màxim de 60 persones a 7.000 €.

Pack: Inclou: Wedding planner, cerimònia, floristeria, restaurant, dj., fotografia, vídeo, invitacions, detalls, menús, classe de ball, coixí per a les aliances, cistell pels pètals. Per a un mínim de 60 persones a 9.400 €.

Super pack: Inclou: Wedding planner, cerimònia, floristeria, restaurant, dj., fotografia, vídeo, invitacions, detalls, menús, classe de ball, coixí per a les aliances, cistell pels pètals i llibre de firmes. Per a un mínim de 60 persones a 11.000€.

Per una altra banda, també s’encarreguen de la decoració del vostre casament. Ja que per a ells, la decoració emfatitza sensacions i maximitza els detalls, transmeten confortabilitat i n’afavoreixen el record. I la a cosa no acaba aquí! Com hem nomenat abans, no els hi falta de res! També trobareu: mainaders i animadors, perruqueria i estètica, show cooking, cocteleria, food trucks, web nupcial, scape rooms, agència de viatges i un munt d’alternatives més! Fantàstic!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Celebració de casaments i esdeveniments.
  2. Quins serveis oferiu per a la celebració de casaments?
    Wedding planner, cerimònia, floristeria, restaurant, dj., fotografia, vídeo, invitacions, detalls, menús, classe de ball, coixí per a les aliances, cistell pels pètals, llibre de firmes, mainaders i animadors, perruqueria i estètica, show cooking, cocteleria, food trucks, web nupcial, scape rooms, agència de viatges i un munt d'alternatives més!
  3. Atenció personalitzada?
    Sí. Disposem de xat online directe desde la web, també atenció a través de whatsapp, email i reunions en persona o bé, videoconferències)