En Jose Cañal, amb la seva veu i amb la guitarra, i en Benji Sánchez amb el piano, formen aquest fantàstic duo musical que omplirà el vostre gran dia de les vostres melodies preferides. Compten amb una llarga experiència i trajectòria com a músics (i també com a compositors) per a casaments, havent-se convertit en tot un referent al Vallès occidental i més enllà.

Pel vostre casament, compondran juntament amb vosaltres la banda sonora del dia, un harmònic conjunt de cançons, únic, personalitzat, i només per a vosaltres. Recover s’adaptarà als vostres gustos musicals i a l’estil del casament. Michael Jackson, David Guetta, Bruno Mars, Ed Sheeran, Rihanna, Supertramp, els hits dels 60, 70 o 80...Tot és possible amb aquest duo d’experts. 

Preguntes freqüents
 1. Quina formació musical oferiu?
  2 músics
 2. Quin és el vostre repertori musical?
  Versions acústiques d'artistes com: Michael Jackson, David Guetta, Coldplay, Bruno Mars, Eric Clapton, Daft Punk, Supertramp, Pharrell Williams, Rihanna, The Fray, etc
 3. Es pot demanar cançons que no formin part del vostre repertori habitual?
  Si, les cançons de la cerimonia son totalment personalitzables. Si escolliu tenirnos a l’aperitiu, tenim un repertori molt ampli que segur que us encantarà.
 4. Possibilitat de desplaçament?
  Si. Desplaçaments llargs amb cost afegit.
 5. Oferiu pack de nuvis?
  Si: durant la ceromònia u/o l'aperitiu / còctel.