El Resquitx Restaurant va ser fundat el 1986 per Mariano Castanyé i Jové, actualment és una empresa familiar regentada per la seva dona i els seus tres fills. Està situat a Mollerussa, Lleida. Es dediquen als esdeveniments nupcials amb banquet, la seva qualitat i infraestructura fa que siguin de les millors opcions per al vostre casament.

El Resquitx Restaurant disposa d’una varietat de salons per a banquets, terrassa, zona enjardinada i aparcament. La decoració de l’establiment té el més mínim detall perquè sigui l’esdeveniment perfecte, tenen cabuda per a una gran quantitat de persones el que permet fer grans casaments. Els increïbles jardins de la finca perfectament cuidats donen una gran possibilitat de fer els banquets i cerimònies a l’aire lliure. Ofereixen una cuina de mercat i una cuina d’autor a càrrec del xef Joël Castanyé que entusiasma a tothom per la seva varietat i selecció de gustos.

Si voleu tenir un casament inoblidable, el Resquitx Restaurant és la vostra millor opció la seva qualitat que aporten tot el grup de professionals farà que vosaltres i els vostres convidats quedeu meravellats!

 

Preguntes freqüents
 1. Disposa de càtering/cuina pròpia?
  Sí, de les dues.
 2. Nombre màxim de convidats?
  500 persones.
 3. Quins serveis oferiu?
  Decoració, cerimònia, música i el banquet.
 4. Quins espais teniu?
  Salons de banquets, terrassa, zona enjardinada i pàrquing.
 5. Diposa de menús especials?
  Sí, per a celíacs, vegans, diabètics, vegetarians i hipertensos.
 6. Limitació horària?
  No.