Celebra un casament espectacular al Restaurant Mallador! Situat al costat de la preciosa església de Sant Climent de Taüll, en un entorn tranquil i envoltat de verds, disposa d’un equip de professionals encarregats d’organitzar i planificar a la perfecció el teu casament, perquè no hi trobis res a faltar i per poder fer del teu dia, un dia especial i únic.

Un indret ideal per a celebrar-hi un casament íntim, familiar i en estil rústic, amb un banquet inspirat en la cuina local i tradicional, elaborada amb el toc personal i inconfusible de la casa. Podràs escollir entre les diferents propostes de menú del restaurant, i fins i tot modificar-les segons les teves necessitats i preferències.

Disposa d’una preciosa i romàntica terrassa ideal per a la cerimònia civil i l’aperitiu, anomenada “la terrassa de Vivaldi”, ja que en ella es pot gaudir de les quatre estacions de l’any. També, des d’ella podràs observar el campanar de Sant Climent juntament amb totes les muntanyes que l’envolten, acompanyat de les melodies més adequades per a cada moment. Més romanticisme, impossible!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Organització i/o lloguer per a casaments i festes privades a la nostra terrassa.
 2. De quines instal·lacions disposeu?
  Terrassa amb vistes i restaurant.
 3. Exclusivitat de l'espai?
  No.
 4. Quin tipus de gastronomia oferiu?
  Cuina de proximitat, elaborada amb els productes més frescos del mercat.
 5. Possibilitat de modificar i personalitzar el menú del banquet?
  Sí.