Espígol Restaurant és el punt de referència de la gastronomia a la província, ideal per a banquets i tot tipus de celebracions així com per a gaudir d’un bon àpat qualsevol dia de la setmana.

Disposem d’un entorn i unes instal·lacions immillorables i totalment preparades per a tota mena de celebracions. Sales totalment equipades i climatitzades, sense cap tipus de barrera arquitectònica per a persones amb minusvalíes.

El jardí i zona lúdica per a la mainada, racó ideal per a celebracions de cerimònies civils, aperitius i zona chill-out..

La Carpa, sala diàfana espectacular, molt elegant i lluminosa amb més de 700 m2 i capacitat màxima per a 550 comensals, és ideal per a banquets de bodes, comunions i convencions.

La Sala Granate, acollidora i senyorial, destinada a grups més reduïts on podràs gaudir d’un excel·lent àpat amb vistes al jardí.

La Sala Restaurant, utilitzada a diari i on s’hi ofereix el menú i la carta.

I si a més a més hi afegim música en viu, espectacles de màgia, actuacions de pallassos, focs d’artifici, castells inflables, monitors per a la mainada o el què vosaltres desitgeu, “US FAREM REALITAT EL VOSTRE SOMNI”.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Ho hi ha mínim.
 2. Espais disponibles?
  Jardins per a cerimònies civils, terrasses, salons per a banquets, zona lúdica infantil, pàrquing per als convidats i zona chill-out.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Cerimònia Civil, banquet, decoració ambiental i floral, vehícle nupcial per als nuvis, música, focs artificials, màgia, inflables per a la mainada.
 4. Quina localització teniu?
  A l'interior.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina tradicional.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.