La Montoliva és un restaurant típic rural especialitzat en la cuina tradicional catalana, ubicat al terme municipal de Vilallonga del Camp, a la comarca de l’Alt Camp.

Trobareu un ambient tradicional, casolà i de proximitat, en el que com a client et sentiràs com a casa. Una masia de més de 50 anys, en la que provareu alguns dels millors plats catalans, provaràs el millor d’una gastronomia tant especial com la nostra.

Les seves especialitats són els plats de la cuina de pagès recuperats de les seves àvies i mares amb el mateix temps, estima i dedicació amb què ho feien elles, i que ofereixen als nostres clients en l’ambient familiar d’una masia del Camp de Tarragona envoltada d’avellaners i oliveres, d’on n’obtenen el seu exquisit oli d’oliva arbequina i delicioses avellanes, autèntiques matèries primeres per als plats.

Podreu sortir de la cerimònia i dirigir-vos al banquet, on us estaran esperant, tenen espai de sobres per a tots, i compten amb menús especials per a bodes que us encantaran!

S’encarregaran de la decoració i preparació del restaurant perquè quedi d’ensomni, ofereixen el banquet i espais perquè pugueu gaudir de la festa i el ball, la música i l’animació també hi son!

Al Restaurant la Montoliva trobareu el millor espai per a un banquet perfecte, que combina el millor de la cuina tradicional, amb elements avantguardistes i innovadors, el Restaurant la Montoliva és per a tu!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 150 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquets, jardins per l'aperitiu i festa, pàrquing...
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil, decoració floral, música i espectacle.
 4. Quina localització teniu?
  A l'interior.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina tradicional de pagès.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, ens adaptem a qualsevol tipus de dieta o alèrgia.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Ho acordem amb els nuvis.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.