Celebra un casament espectacular al Restaurant La Pedrera! Situat a Canyelles, a la comarca del Garraf,ofereix una ubicació privilegiada i fàcilment accessible des de qualsevol punt de les províncies de Barcelona i de Tarragona. Ofereix unes instal·lacions fantàstiques i uns serveis excepcionals perquè celebris el teu gran dia de manera molt especial.

Disposa d’un grandiós saló per a banquet, i d’uns preciosos jardins, ideals per a la cerimònia civil, l’aperitiu i la vostra sessió fotogràfica. La vostra arribada no passarà desapercebuda doncs anirà acompanyada de focs d’artifici i fum de colors . Passejant sobre una catifa vermella us reunireu amb els vostres convidats sota una gran carpa blanca . La música i un entorn molt agradable farà que la vostra entrada sigui un moment molt emotiu.

Per sorprendre els vostres convidats, la primera aventura serà unes tandes de tir a l’arc amb primer tir d’honor per part dels nuvis . És un bon record si ho voleu immortalitzar en unes fotos!

Ofereix una gastronomia exquisida. Els aperitius són tots molt originals i elaborats pel seu equip de cuina, i disposen d’una àmplia selecció d’entrants, plats principals i menús personalitzables al vostre gust. Us garanteixen que tots els vostres convidats quedaran satisfets sigui quina sigui l’opció que hàgiu escollit.

El final de la festa serà feta a mida; disposen de cocteleria, d’espai de ball, de DJ, de projectors, micros, de sing star, de photocall, d’activitats divertides, de taules dolces, de carret de mini-burguers … I perquè els adults puguin gaudir d’una festa inoblidable, ofereix servei de monitora, qui els proporcionarà material de joc, els farà gimcanes, taller de maquillatge, futbol, i s’ocuparà també de donar-los a menjar. No es pot demanar més!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Celebració de casaments i esdeveniments.
 2. De quines instalacions disposeu?
  Saló per banquet, carpa, jardins i terrassa, espai de ball.
 3. Quin tipus de gastronomia oferiu?
  Cuina amb tocs d'autor i de modernitat. Adaptem els menús als gustos i necessitats dels nuvis.
 4. Oferiu pastís nupcial?
  Sí.
 5. Quins serveis especials oferiu?
  Focs artificials a l'arribada dels nuvis, tandes de tir a l'arc amb primer tir d'honor per part dels nuvis, festa posterior amb cocteleria, espai de ball, DJ, projectors, micros, sing star,  photocall, activitats divertides, taules dolces, carret de mini-burguers... També servei de monitor pels nens.