Restaurant_Mas_Corts_logo

El Restaurant Mas Corts és el restaurant localitzat en un entorn natural i privilegiat per celebrar el vostre casament tan especial.

És una masia espectacular, ubicada a Sant Fost de Campsentelles, a 15 minuts de Barcelona, ideal per celebracions d’esdeveniments en un ambient singular i extraordinari i a més, rodejat de naturalesa.

Així doncs, la masia i restaurant disposa de 5 espais per gaudir i espectaculars, 2 exteriors i 3 interiors:

 • Jardins Mas Corts.
 • Terrassa Mas Corts.
 • Sala arcos.
 • Sala luz.
 • Sala azul.

Sens dubte, us garanteixen una experiència inigualable i dinàmica, com per exemple començar en una sala i acabar en un altre. I, gràcies als seus anys d’experiència, els seus plats, amabilitat i disposició us asseguren una celebració d’èxit.

A més, com a empresa que es dedica als esdeveniments, us ajudaran i assessoraran amb tots els vostres desitjos brindant-vos tot el suport necessari per a què tots aquells detalls facin la mínima diferència. Per tal que sigui així, ofereixen les millors wedding planners, tota decoració a mida, espectacles, producció i equip audiovisual, muntatges, i servei de fotografia per fer el moment per sempre i inoblidable.

Si voleu que la celebració del vostre casament sigui excel·lent, no dubteu i contacteu amb l’equip del Restaurant Mas Corts. Sens dubte, és l’opció perfecta per fer realitat tots els vostres desitjos.

 

Preguntes freqüents
 1. Espais disponibles?
  Diposen de 5 espais, 3 interiors i 2 exteriors.
 2. Feu menús especials?
  Sí. A més, fan menús 100% personalitzables.
 3. Capacitat màxima?
  890 persones.