El Restaurant Mas Gusó ofereix una cuina mediterrània, honesta i de creació, que està situat a Sant Pere Pescador i que des de 1990 elabora plats amb producte local i de proximitat.

Tenen un entorn magnífic, amb una terrassa distribuïda en diversos espais: Mistral (davant la masia), Plataner (sota l’ombra del plataner bicentenari), Tramuntana (amb l’imponent jardí vertical) i Llevant (la porta al seu llac i jardins).

Mas Gusó és actualment un dels restaurants de referència a l’Empordà. Per això, els nuvis surten encantats amb tot el servei que ofereix, des dels espais fins els àpats i el tracte proper i familiar. Tenen una carta que fusiona de forma natural la tradició i modernitat.

Tenen un celler per gaudir dels seus vins de les millors DO, caves, licors, olis d’oliva i productes de la comarca… Als millors preus! A la seva botiga online trobaràs el vi perfecte per a cada ocasió.

Si voleu gaudir d’un dia inoblidable en un entorn magnífic i acollidor, apropeu-vos a Mas Gusó. Faran tot el possible per a que tingueu una celebració de casament perfecte!!

Preguntes freqüents
  1. Què inclou el menú?
    Exclusivitat de les Noces a la Masia. Habitació Suite per als nuvis. Aparcament privat. Capella a la finca per a casaments religioses. Jardins privats per a cerimònies civils. Coordinadora de noces
  2. Celebreu més d'un esdeveniment al dia?
    No
  3. Disposeu de menús especials?
    Sí, per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos, celíacs i altres (Intolerància a la lactosa, intolerància a l'ou, al·lèrgia als fruits secs)