Restaurant_Masia_Can_Tintorer_logo

Si esteu buscant on fer el vostre banquet de boda, Restaurant Masia Can Tintorer, situat a Molins de Rei, és el vostre lloc ideal!

Restaurant Masia Can Tintorer, és una antiga masia Catalana del segle XV, que encara conserva elements típics de la decoració, les seves bigues de fusta, els sostres i estructures de pedra.

Així doncs, ja són la segona generació de la família que encara porta l’antiga masia. Avui dia, encara conserven aquell tracte familiar tan especial de sempre que necessiteu. A més, compten amb 40 anys d’experiència en el sector de la restauració… Tots uns professionals!

El restaurant disposa d’espais grans on gaudireu d’un ambient acollidor, rural i exclusiu, que els vostres convidats i vosaltres els nuvis, gaudireu d’una experiència gastronòmica i eventual singular.

La masia ofereix 3 espais amb encant:

 • La carpa: Taules i cadires amb decoració pels vostres convidats.
 • Els jardins: Jardins espaiosos amb decoracions especials.
 • La masia: Un espai rural familiar i acollidor.

Espais privats i singulars que repetireu SÍ!

A més, per ser la vostra boda, ofereixen un menú amb una gran varietat increïble de plats especials. Si no us encaixa, podreu consultar altres aperitius.

El seu objectiu és convertir el vostre somni, realitat amb una experiència inoblidable.

No dubteu i demaneu pressupost a l’equip del Restaurant Masia Can Tintorer, sens dubte és l’espai perfecte per celebrar el vostre casament!

Preguntes freqüents
 1. Espais disponibles?
  Disposen de 3 espais, la Masia, els Jardins i la Carpa.
 2. Fen menús especials?
  Sí.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, música, opció de barra lliure...