El restaurant es troba integrat en l’edifici del conegut castell de Menestralia, el qual destaca per la seva torre de 52 metres d’altitud que es pot veure des de l’autopista Palma – Sa Pobla.

L’edifici és d’estil neogòtic i fou construït l’any 1962 amb l’objectiu de convertir-se en un punt de reunió i trobada d’artesans i artistes.

Actualment hi ha una fàbrica d’artesans del vidre, a la qual s’hi pot accedir des del nostre local i visitar la tenda d’exposició i el forn on es du a terme el procés de creació del vidre. www.menestralia.com

A Menestralia oferim una àmplia varietat de serveis, ja que disposem de servei de bar, cafeteria, restaurant i bufet. També preparem diferents tipus de celebracions i esdeveniments d’empreses, socials o privats: noces, bateigs, comunions, reunions d’empresa, celebracions familiars, conferències … adaptats sempre a les necessitats del client i posant a la seva disposició, si és necessari, altres serveis que necessiti: decoració, música, audiovisuals, castells infantils, animació, entre d’altres.

Menestralia, a més de la sala principal de bufet, disposa de dues sales climatitzades i equipades amb un equip tècnic i audiovisual, per dur-hi a terme les celebracions i els esdeveniments contractats.

La capacitat de les sales és la següent:
Sala Campanet (Principal): aprox. 200 persones.
Sala Coves (1er Pis): aprox. 180 persones.
Sala Fonts Ufanes (Planta Baixa): aprox. 110 persones.
El client podrà personalitzar el menú que elegeixi al seu gust i a les seves necessitats, així com els serveis que sol•liciti.

La nostra oferta de menús també es pot fer per encàrrec i venir a recollir al restaurant.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Depèn de la sala contractada.
 2. Espais disponibles?
  2.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Restaurant, menús servits i bufet, possibilitat de fer casament civil a les nostres instal·lacions.
 4. Quina localització teniu?
  Campanet, Mallorca.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina Mallorquina.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.