El restaurant Sala Gran Events i Càtering està situat a la vila de Llofriu, a Palafrugell, oferint-vos en aquesta ocasió l’espai ideal per a fer el vostre casament. Es tracta d’una masia del segle XVIII, d’aspecte rústic que contrasta amb la innovació i modernització que presenta.

La masia compta amb unes instal·lacions excel·lents per a dur a terme cada part de la vostra boda. Començant per l’interior, trobem les dues sales, una enfocada als esdeveniments més petits, amb una sala acollidora i plena de llum com es el Saló de l’Empordà.

I la sala que dona nom al restaurant, el Saló Sala Gran, un espai immens amb vistes al pati que compta amb una arquitectura d’arcs i finestrals, reflexa la més pura essència catalana que acollirà aquells esdeveniments que necessitin més capacitat.

Finalment trobem l’exterior, un altre dels atractius del restaurant Sala Gran Events i Càtering, amb una terrassa de decoració moderna, que acollirà els vostres còctels i festes.

El mirador de Pals és un espai natural que porta l’essència de l’Empordà, tota una postal a emmarcar que servirà com a espai per a les millors fotografies.

Envoltat de pins i oliveres trobem la Pineda, on els menús a l’aire lliure se sentiran completament diferents, envoltada de natura, es un dels espais més valorats dins de la masia.

Aquest modernisme amb mirades al passat, dona al restaurant Sala Gran Events i Càtering una senya d’identitat pròpia i un valor afegit amb el qual treballen cada dia.

Ubicada en un terreny que contrasta el mar i la muntanya, aprofiten aquest aspecte singular per a transportar-lo als seus plats. L’especialitat de la casa és la cuina del mar a la brasa, comptant amb uns productes de proximitat gironins i catalans que presenten una qualitat superior i adient a la de la seva cuina, fomentant també aquesta gastronomia de proximitat tant característica de la costa brava, convertint quasi bé la masia, en una atracció gastronòmica que no et podràs perdre.

Preguntes freqüents
  1. Celebreu més d'un casament al dia?
    No.
  2. Què inclou el menú?
    Aperitiu: bufets i barra de begudes, Menú amb opcions de primer, segon i / o tercer plat, postres, pastís nupcial, celler, cafès, petit fours i carro de licors. Joc de taula i minutes.
  3. És possible llogar únicament l'espai, sense el servei de restauració?
    No.