Rocktail Empordà neix de la fusió de Gres-k Planet, empresa especialitzada en Disco Mòbils i instal·lació de espais musicals, i Viv Produccions, productora musical i Agencia d’espectacles. Per això és una empresa tant multidisciplinar. Rocktail ha anat creixent i avui està entre les empreses més grans del sector de l’espectàcle a la provincia de Girona.

Per donar una ideia de dimensió, amb els nostres equips i tècnics han actuat grups com Doctor Prats, Txarango, La Pegatina, Buhos, Catarres…,Blues Brothers, The Wailers, Sepultura, Macaco, Talco,Toy Dolls,…

Els casaments que fem son d’un nivell mig-alt, per gent que considera molt important l’aportació de la música a la festa.

Serveis que podem oferir a un casament:

-Les nostres Disco mòbils amb els nostres dj’s. Muntatges d’alt nivell amb dj’s amb molta experiencia.

-Lloguer d’equips: Disco mòbil sense dj, equips de só, equips de llum, video projecció, ….

-Il·luminació arquitectural: Garlandas, il·luminació d’espais amb focus i banyadors de colors,…

-Artistes i espectàcles, així com suport tècnic per aquests espectàcles.

En principi les disco mòbils les agrupem sota el nom de Gres-k Planet, així que comercialment podeu dir-nos Disco Gres-K però la dimensió a l’empresa la dona Rocktail.

Preguntes freqüents
  1. Catàleg d'espectacles:
    Animació infantil, balls tradicionals, cobles orquestra, conjunts de ball, DJ'S, espectacles de carrer, festes Rocktail, Grups concert, grups de versions, Havaneres, Jazz, blues i ambiental, màgia, monologuistes, orquestres de ball, sardanes, solistes, duos i trios i teatre.
  2. Quins serveis oferiu?
    Contractació d'artistes, programació de Festes Majors, casaments i producció d'espectacles.