A Roger Borràs Joies cada joia és una peça única, com vosaltres i el vostre casament. Treballen cada peça individualment.

Són artesans, especialistes en crear peces úniques i personalitzades, fetes a mà seguint les millors tècniques que el món de la joieria ens ofereix, desde les més innovadores fins a les més antigues. Tot per fer-vos lluir espectaculars, a gust i còmodes, el dia del vostre casament.

Els seus dissenys estan fabricats amb materials nobles d’altíssima qualitat, i sempre al vostre gust, personalitzat i segons el vostre pressupost.

La qualitat de les seves joies, els dissenys més innovadors i originals, el seu saver fer i el seu tracte proper, permetrà confeccionar la joia que vulgueu. Cada peça és única, amb personalitat pròpia, no n’hi cap d’igual.

Ofereixen tot tipus de joies, des d’aliançes, solitaris, arrecades, esclaves, penjolls, collarets i joieria per a nens. Treballen amb or, pedres precioses i brillants.

També us ofereixen peçes especials en or, plata i pigments, utlitzant la tècnica kumboo i oferint unes peçes espectaculars, d’altísstima qualitat i fàcilment aprofitables en qualsevol moment degut a la seva versatilitat dels seus dissenys.

Tingueu el pressupost que tingueu, les joies del vostre casament han de dir molt de vosaltres. Son per a sempre i el segell del vostre amor. Sense cap mena de dubte cadascuna de les peces que dissenya i treballa en Roger Borràs estarà a l’alçada del vostre casament i de la vostra història.

Preguntes freqüents
 1. Quins tipus d'articles disposen?
  Aliances, solitaris, arracades, collarets, esclaves, peçes d’or amb pedres o brillants.
 2. Es fan dissenys a mida?
  Sí, fem dissenys totalment personalitzats.
 3. Tenen col·lecció pròpia?
  Sí, tenim col.lecció pròpia en tot els tipus de joies que treballem.
 4. Quines firmes treballen?
  Tots els nostres dissenys son propis, peces úniques i de signatura pròpia.