‘Rogles’, en el dialecte de les Terres de l’Ebre, significa raconet o petit espai.

I això és el que som: un petit ‘racó’ de Catalunya en unes terres insòlites, envoltades de natura salvatge i (encara) molt poc turístiques.

Com que no som una empresa massa gran, et podem oferir un comiat de solter totalment adaptat i molt a mida. Hi ha moltes combinacions possibles: des de baixar en kayak pel riu Cinca (a Fraga) en aigües braves i acabar xops, o segregar adrenalina escalant una via ferrada a tranquiles rutes a peu, en bicicleta o també passejos en kayaks envoltats de bosc de ribera, així com afinar la punteria amb el tir amb arc.

I no oblidem l’activitat estrella que pots veure al video que combina el descens de l’Ebre en kayak amb una cata de vins a un celler de la Ribera d’Ebre.

Tots els nostres monitors són uns apassionats del territori i de les activitats a la natura i us faran passar una bona estona, de la mateixa manera que us ajudarem a complementar la vostra sortida amb la millor gastronomia, oferta cultural o d’oci en els dies i zona que hagueu escollit. Demaneu-nos informació sense compromís !!

Preguntes freqüents
  1. Quin tipus d'animació oferiu?
    Piragüisme per diferents trams dels rius Ebre i Cinca, Padel Surf, Escalada en Víes Ferrades, Tir amb Arc, Jocs d’Orientació i gymkhanes, Senderisme, Rutes en Bicicleta...
  2. Teniu packs de nuvis?
    Sí, tenim pack d’aventura, que podeu combinar com vulgueu.
  3. Oferiu altres serveis?
    Un munt d'activitats per organitzar la teva festa.