Ros Barcelona és el projecte d’en Miguel Ángel Pinela, un apassionat de la seva feina, una persona amb l’únic objectiu de transmetre emocions i sentiments, i de donar a conèixer el vostre missatge personal sense necessitat de paraules en el vostre gran dia. Perquè pel Miguel Ángel, la vida està plena de moments únics i especials, com el vostre casament.

Especialitzat en decoració floral d’events i casaments, ofereix un servei integral i complet de Wedding Planner. Des de la decoració, la cerca dels serveis complementaris com músics, vehicle, càtering, les invitacions, minutes i seating plan… en Miguel Ángel s’encarregarà de tot perquè no hàgiu de patir per res, només gaudir de cada instant. S’adaptarà als vostres gustos i necessitats, i us ajudarà a crear un ambient i un esdeveniment totalment personalitzat.

Tanmateix, estarà al vostre costat per solucionar qualsevol situació o imprevist que pugui sorgir durant el dia B. Així, podreu estar tranquils i  segurs de què el vostre dia més feliç està en les millors mans.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixes?
  Organització i decoració de casaments i esdeveniments.
 2. Quin estil de casament treballes?
  M'adapto als gustos i necessitats dels clients.
 3. Possibilitat de desplaçament?
  Si, em desplaço per tota la província de Barcelona.
 4. Qué destacaríes del teu servei?
  El tracte proper i flexible.