Rosa Flors és el nom d’un equip de professionals especialitzats en decoració floral d’espais i d’esdeveniments, un grup d’experts en fer realitat casaments màgics, on les flors, els aromes i colors parlen un llenguatge propi.

A l’hora de decorar un espai, la Rosa, fundadora del negoci, i el seu equip, s’inspiren en la seva història, buscant sempre que el muntatge digui alguna cosa especial. Avui dia i després d’una trajectòria consolidada i d’un seguit d’èxits en la seva participació en esdeveniments públics, Rosa Flors s’ha convertit en tot un referent arreu de Catalunya.

Tant si tens la idea de celebrar un casament exòtic, temàtic i singular, com si t’agrada més l’estil romàntic, clàssic i atemporal, Rosa Flors serà un aliat perfecte. Crearan un concepte de decoració floral a la teva mida, adaptat a les teves expectatives i sempre fent servir les flors més fresques i aromàtiques del mercat. Des de l’espai, els centres de taula, les cadires, el teu ram, el vehicle i la solapa del nuvi, pots deixar-ho tot en les seves mans, sense patir per res. Perquè de ben segur, superaran totes les teves expectatives.

Rebràs un tracte proper i impecable, i un servei acurat fins al més mínim detall. En la diferència està l’originalitat del servei. Trobaràs una proposta totalment diferent a la resta de floristeries on la creativitat juga un paper essencial.

Ofereix servei a la Província de Girona, i des del seu taller a Argentona, ofereix servei a tota la Província de Barcelona. Disposa també de Botiga online.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Decoració floral de casaments, esdeveniments, rams de núvia, regals, i tots els serveis florals tradicionals.
 2. Quin estil de decoració floral treballeu?
  Treballem tots els estils, des de modern, innovador, i temàtic, fins a clàssic, romàntic i atemporal. Ens adaptem a cada client i oferim un servei totalment personalitzat.
 3. On oferiu els vostres serveis?
  A la Província de Girona i a la Província de Barcelona.
 4. Quins altres serveis oferiu?
  Oferim cursos breus i monogràfics de floristeria.