Logo_Roser_Rocho

Un dels imprescindibles al teu casament, ha de ser el pentinat. Un especial i diferent per un dia que recordaràs sempre. El teu cabell ha d’estar perfecte, seràs el centre de totes les mirades, no només compta el vestit, sinó tota tu.

La Roser és una apassionada del món de la perruqueria des de ben petita, i transporta aquesta passió als serveis que dona a les núvies. A més, és especialista en estètica, maquillatge, manicura, semipermanent i acríliques entre moltes coses més. Està preparada per a deixar a la núvia radiant i llesta pel seu gran dia, per aparèixer, i causar sensació i tendència.

Actualment, a la perruqueria disposen de tota mena de serveis per a la núvia i les acompanyants, com color, balayage, metxes babylights, pentinats de tota mena, ondes, recollits, manicura i pedicura, maquillatge, lífting de pestanyes, dissenys de henna i laminat de celles.

Roser Rocho Hair & Beauty Salon va néixer fa 7 anys i des de llavors s’ha guanyat la confiança de clients i núvies per la seva professionalitat, tracte proper i bona feina. A l’Ametlla del Vallès trobaràs una perruqueria acollidora i perfectament equipada, a la que podreu deixar-vos mimar per la Roser i el seu equip de professionals en perruqueria i estètica.

Des de fa anys, la Roser sap marcar la tendència, estar a l’última en els pentinats per als seus clients, deixar-les perfectes i tenir cura de les seves necessitats és el més important per a ells.

Compta amb Roser Rocho Hair & Beauty Salon i et deixaran radiant per al dia del teu casament!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Oferim serveis de perruqueria, estètica i manicura.
 2. Què inclou el pack de casament?
  Pentinats i tocats de tota mena, maquillatge i manicura.
 3. Oferiu servei a domicili?
  No.
 4. Prepareu a la núvia per a reportatges de preboda i postboda?
  Sí.