logo_rosetta

Rosetta és un equip de professionals que es dedica a l’artesania i el disseny floral ubicat a Blanes. Compten amb més de 20 anys d’experiència en el sector i a més treballen dia rere dia perquè us apropeu a l’art floral. D’una manera personalitzada, creativa i en sintonia amb l’entorn natural.

Ells saben que els petits detalls marquen la diferència, per tant, cada espai i cada detall és únic. Les flors i les plantes ajuden a incorporar un bocí de natura al nostre dia a dia o guarnir grans espais en ocasions especials com és el vostre casament. Sempre escoltarà els vostres gustos i preferències per fer creacions úniques i especials.

L’equip de Rosetta l’encapçala la Mar Bancells, graduada en Art Floral. Ella es troba en constant formació i beu de l’herència i la il·lusió que ara fa dues dècades va portar a la Rosa Maria García i a l’Antonio Fernández a obrir la floristeria al centre de Blanes.

Ofereixen una atenció personalitzada a la seva botiga física i fan entregues a domicili a Blanes, Lloret de Mar, Palafolls, Malgrat de Mar, Tordera, etc.

I amb la il·lusió d’apropar la Rosetta a casa vostra, neix la seva nova botiga online.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Disseny i artesania floral: flors, plantes i decoració d'esdeveniments.
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Sí.
  3. Quina disponibilitat teniu per desplaçament?
    Tenim botiga online i fem entregues a domicili.