Bassols 47 ofereix els seus serveis en Perruqueria i Estètica a Palafrugell i a tot el Baix Empordà, per a que llueixis esplèndida el dia més especial de les vostres vides.

Ofereixen un servei professional d’assessorament que garanteix que la teva imatge s’adequi a tot el que vols transmetre el dia del vostre casament. Per aconseguir-ho, us ofereixen un tracte i atenció totalment personalitzada, amb l’objectiu de trobar tant el pentinat com el maquillatge ideal pel vostre casament al Baix Empordà.

La teva personalitat, el teu físic, el teu vestit, el tipus de cerimònia que celebrareu, l’espai que trieu…Tot pensant en que el dia del vostre casament et sentis guapa, còmoda i segura. Cada detall, per petit que sigui, és important a Bassols 47.

Us ofereixen servei a domicili i es desplaçen allà on calgui per assistir-vos el dia del vostre casament, tant per vosaltres com per als vostres familiars o amigues.

A més t’ofereix també un ampli ventall de tractaments facials i corporals per a prepara la vostra pell i cabell abans del dia del vostre casament. Deixeu-vos assessorar per l’equip de Bassols 47 i estigues esplèndida el dia del teu casament.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Perruqueria per a nuvis, maquillatge, estètica (manicura, pedicura, depilacions...), tractaments facials i corporals, programes de bellesa i assessoria d'imatge a mida per cada ocasió.
 2. Què inclou el pack de nuvis?
  Prova de pentinat i maquillatge i, lògicament, el definitiu.
 3. Feu servei a domicili?
  Sí, ens desplacem al domicili de la núvia o l'espai, hotel o restaurant que calgui.
 4. Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí.