SANTA HELENA dóna nom a un espai únic al Maresme, dins del terme municipal d’Agell, a Cabrera de Mar. Situat a només 20 km de Barcelona, aquest espai us transportarà a la tranquil·litat i l’equilibri d’una de les zones més privilegiades de Catalunya.

La seva situació exclusiva, davant del mar i envoltada de pins, romaní, farigola…, fa d’aquesta finca de 15.000 m2 un entorn únic i incomparable per a tota mena de celebracions.

Disposen d’una finca única, úniques, exclusiva i totalment independent, que dona cabuda a qualsevol compromís on l’alta gastronomia i un tracte exquisit siguin elements imprescindibles.

Destaquem l’exquisida gastronomia de Santa Helena, tot un referent a Barcelona. La seva cuina és una interpretació única i pròpia de la gastronomia tradicional catalana, amb pinzellades d’autor, innovadora i creativa. Mereixen especial menció els aperitius i les receptes d’elaboració pròpia, una aventura pel paladar, un esclat de sabors, textures i aromes.

Posen a la vostra disposició un equip professional i qualificat que té com a objectiu principal dissenyar l’esdeveniment somiat, tenint cura de tots els detalls: Decoració floral, música, serveis de fotografia i vídeo, música en directe, maquilladores, monitores infantils… Tot el que puguis necessitar perquè el teu gran dia esdevingui tot un èxit!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Fins a 270 convidats.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia, música, fotografia, detalls de casament i música.
 3. Espais?
  Salons per a banquets, terrassa, jardins, zona de ball i pàrquing.
 4. Localització?
  A prop del mar.
 5. Tipus de cuina?
  D’autor, mediterránea i de proximitat.
 6. Fan menús especials?
  Sí, per vegetarians, celíacs, vegans...
 7. Es possible adaptar o modificar menús?
  Sí.
 8. Tenen pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Sí, les 3 de la matinada.
 10. Tenen accés per a minusvàlids?
  Sí.