Sastreria Lorenzo, botiga multimarca de Lleida, vesteix l’home des de 1964.

Actualment, especialitzada en cerimònia, uneix tradició i avantguarda per vestir el nuvi i els seus convidats en un dia tan especial combinant les tècniques més artesanals i els teixits nobles de més alta qualitat per a la confecció de tota mena de vestits a mida, així com escollint la selecció més actual i versàtil de vestits de confecció per tal que tots els clients puguin trobar el seu estil.

A Sastreria Lorenzo trobareu elegància, comoditat i qualitat en els vestits d’home i tots els complements necessaris per coronar el vestit seleccionat: sabates, armilles, llacets, corbatons, corbates, agulles, botons de puny, brillants, mocadors, cinturons, tirants, i roba interior.

Disposen d’una àmplia gamma de preus aptes per a cada nivell d’exigència, amb marques nacionals i internacionals de gran prestigi que permeten oferir al nuvi diferents opcions pel seu gran dia. Propostes clàssiques o més trencadores: Jaqué, Esmòquing, Frac, Levita, Semilevita, Vestit clàssic i dissenys moderns a confecció o a mida. Els convidats seran també assessorats sobre protocols de cerimònia per poder escollir el vestit més adequat en cada cas.

I és que l’equip de Sastreria Lorenzo està especialitzat a atendre de forma personalitzada a cada client, realitzant un assessorament individual i proper, per tal d’aconseguir el model ideal per a cada ocasió. A més, es fan tots els arranjaments necessaris per a garantir que el conjunt encaixi a la perfecció i el client se senti còmode. També tenen servei de lloguer de vestits.

A Sastreria Lorenzo t’espera el teu vestit. No dubtis en visitar-los i deixar-te assessorar pel seu equip. Més de 50 anys d’experiència els avalen.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis teniu?
  Venda i lloguer de vestits de cerimònia per a nuvis i convidats.
 2. Com treballeu?
  Atenció personalitzada. S’assessora en protocols de cerimònia i es treballa amb diferents combinacions de teixits i colors. La selecció de l'estil del vestit i dels complements va en funció del gust del client i del tipus de cerimònia contractada.
 3. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  Es recomana venir amb dos mesos d’anticipació a la cerimònia per poder optar per més opcions però no és imprescindible.
 4. És necessari cita prèvia?
  No, però es recomana per poder oferir una atenció personalitzada al client.
 5. Quins estils teniu?
  Jaqué, Esmòquing, Frac, Levita, Semilevita, Vestit clàssic i dissenys moderns i trencadors en confecció. També disposem de sastreria a mida.
 6. I tipus de complement?
  Sabates, armilles, llacets, corbatons, corbates, agulles, botons de puny, brillants, mocadors, cinturons, tirants, i roba interior.