Contacte

A Seisu Figueres trobareu el vestit ideal per a qualsevol tipus d’event. Disposa d’un amplíssim ventall d’opcions perquè puguis trobar aquell vestit de festa o nuvi que millor s’adapti als teus gustos. A Seisu vesteixen a nuvis i convidades: Nenes a partir de 12 anys, noies joves i dones. Vestits elegants, moderns, frescos i enlluernadors , ja sigui per a un casament, un bateig o comunió,  o per a qualsevol moment especial.
Dins de la secció de moda femenina trobareu vestits de Nati Jiménez, Dupple i Herisa. També disposa d’una àmplia selecció de vestits de festa en talles gran de les marques Getting, i Luisa Jaro.
Pels nuvis, ofereix vestits de Roberto Bassi, tratges elegants en diferents colors i textures. També disposa de sabateria per a nuvi i cinturons.
A Seisu Figueres compten amb una modista que us prendrà directament les mides. Aquesta mateixa modista serà qui farà els arranjaments necessaris perquè el teu vestit s’adapti com un guant a la teva figura.
No dubtis en fer una visita a la botiga, hi trobaràs vestits de festa per a tots els gustos i pressupostos.
Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Vestits de festa per a dona, per a nenes a partir de 12 anys, per a noies joves i vestit per a nuvi.
 2. Amb quines marques treballeu?
  Festa: Nati Jiménez, Dupple, Herysa Nenes a partir d'11 anys: MG Talles grans: Getting, SPG, Luisa Jano Nuvi: Roberto Bassi
 3. Quins altres serveis oferiu?
  Modista. Fa els arranjaments pel vostre vestit de nuvi o festa.
 4. Quins complements teniu?
  Festa: xals i bolsos Nuvi: cinturons, corbates i sabates