sensacions_gastronomy_and_emotions

Sensacions us ofereix una gran varietat de serveis integrals per organitzar el vostre casament.

En un format clàssic, còctel, bufets i estacions, rústic, antic, modern… Us oferiran tot el que pugueu imaginar-vos, adaptant-lo allà on ens vulgueu portar. Ja sigui a un palau, un castell, amb vistes al mar o entre vinyes, a una masia, a Barcelona ciutat o rodalies, a la costa o a l’interior.

A més, us podran suggerir més de 180 espais a Barcelona ciutat, rodalies i arreu de Catalunya. Podeu explicar-los quina és la vostra idea, gustos i desitjos i, us ajudaran a visualitzar-ho i a fer-ho realitat. L’equip de Sensacions us farà viure allò que vulgueu sentir.

La gastronomia que ofereix Sensacions és una elecció que no us deixarà indiferents. Està basada en el respecte de la tradició culinària catalana més tradicional, barrejada amb il•lusió i atreviment. Les seves elaboracions compten amb sabors d’altres cultures, fruit de compartir moltes experiències professionals i amb les diferents parelles amb qui han gaudit treballant plegats pel seu casament.

Així doncs, interpreten la cuina mediterrània amb les noves tècniques de cocció, com la del buit i de llarga durada a baixa temperatura o la del nitrogen líquid. Sempre amb la premissa de respectar la qualitat dels productes i el seu sabor.

Tota l’organització del càtering de Sensacions us oferirà la millor garantia i confiança, per la personalització del vostre gran dia.

El que els fa ser diferents, és la passió amb la qual el seu equip viu la seva vacació, creativitat i sensibilitat, la flexibilitat en adaptar-se a cada necessitat i suggeriment i sobretot el nostre compromís.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Fins a 1000 convidats.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Càtering per a banquets i organització d'events.
 3. Tenen menús personalitzats?
  Sí.
 4. Tipus de cuina que ofereixen?
  D'autor, internacional i de fusió.
 5. Feu menús especials?
  Sí, per vegetarians, vegans i celíacs.
 6. Tenen pastís nupcial?
  Sí.