Show Events és l’equip de música i festes per esdeveniments ubicats a Tarragona, que portaran la festa i animació al vostre casament.

Compten amb una llarga trajectòria des de fa 10 anys i són especialistes en casaments. Us ajudaran des del primer moment de la celebració fins a l’últim, d’aquesta manera, faran la celebració única i inoblidable. Així doncs, cada dia els DJ’s especialitzats en bodes, ofereixen diferents tècniques i materials per oferir una escena única amb un ambient especial. Ofereixen des de bengales de fum, fins espurnes de foc fred per ambientar la gran celebració.

A Show Events disposen de DJ’s, Showman’s i un equip de so propi que us animarà a vosaltres i als vostres convidats! A més, faciliten un assessorament a mida on podreu compartir tots els vostres més màgics i grans desitjos a l’equip i ells s’encarregaran de complir-los.

Els DJ’s i muntadors uneixen il·lusió i forces per muntar i que tingueu una posada en escena de 10!

Si voleu una celebració animada, no dubteu més i contacteu amb Show Events, faran el vostre gran dia màgic i divertit. Sens dubte, un dels millors DJ’s de la província de Tarragona i amb un servei integral que us despreocuparà de tot.

Preguntes freqüents
 1. Fins quina hora es queden?
  Poden fer hores extres si ho necessiteu. S'adapten a les vostres necessitats
 2. Es desplacen fora de Tarragona?
  Sí. Treballen per tota Catalunya.
 3. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
  Com més aviat millor. Els caps de setmana no estan disponibles.
 4. Quin és el seu repertori musical?
  Disposen de tots els generes musicals. Sempre segons els vostres gustos.