Sí Ciero Con María es una empresa polivalent, encarregada de l’organització del teu casament i de tota mena d’esdeveniments, des de flors escollides al detall, fins a cada petit racó de l’espai de la teva boda, que serà decorat amb cura per l’equip de Sí Ciero Con María.

Sempre actualitzada amb les últimes tendències, s’adaptarà a la temporada a la que et casis, decorant amb els colors més característics cada espai, per fer de la teva boda un casament memorable. Treballa al costat de cada parella de nuvis en tot moment, assessorant des dels vestits dels nuvis fins a les decoracions de les taules dels convidats, passant pel pastís nupcial, o fins i tot ajudant a escollir un fotògraf de confiança.

Tot perquè el dia del teu casament sigui el dia més especial i únic de la teva vida.

Podràs deixar a les seves mans tot el que té a veure amb el teu casament. Organitzarà, des del primer dia a tots els convidats, escollint, si voleu, la temàtica de la boda, l’orquestra musical o el millor espai on voldreu casar-vos.

El banquet, és un altre aspecte essencial perquè el casament sigui complet, i l’equip de Sí Ciero Con María s’encarregarà d’assessorar-vos i cercar la cuina que millor s’adapti als vostres gustos i necessitats.

Deixa el dia més especial de la teva vida a les mans de Sí Ciero Con María i serà, sens dubte, tal com havíeu somiat.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  El nombre de convidats serà aquell que vosaltres desitgeu, ens adaptem sempre a les teves necessitats!
 2. Teniu packs de nuvis?
  Comptem amb tota mena de packs i ens adaptem al tipus de casament que vulgueu.
 3. Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
  Treballem amb totes les cerimònies i casaments, a l'aire lliure, tradicionals, etc.
 4. Especialistes en casaments a?
  Cobrim tota la zona de Catalunya.