sic_gourmet_catering

SiC Gourmet és el càtering gourmet que sorprendrà a tots els vostres convidats. Estan ubicats a Gironella (Barcelona) i són la millor proposta gastronòmica pel vostre gran dia.

El seu equip de professionals saben la importància per a vosaltres d’un dia tan especial com aquest, és per això que volen oferir-vos els seus plats elaborats, fets amb productes de proximitat de la zona. A SiC Gourmet aposten per una cuina de mercat tradicional, mentre innoven dia a dia amb diferents influències internacionals. 

A més, ofereixen els seus serveis per tot Catalunya, perquè sigui on sigui el vostre casament, pugueu gaudir d’un bon banquet. Compten amb un gran equip de professionals i una àmplia i llarga experiència al sector. SiC Gourmet s’encarregarà de fer realitat totes les vostres idees i desitjos. 

També us donen l’opció de facilitar-vos l’organització integral amb diferents serveis:

 • Assessorament personalitzat.
 • Decoració de l’espai.
 • Monitoratge infantil pels més petits.
 • Músics.
 • Fotògrafs.

També us ajudaran a trobar el lloc ideal pel vostre casament, aconsellant-vos masies, cases rural i locals arreu de Catalunya.

A SiC Gourmet posen a la vostra disposició una gran varietat de menús, des de còctels, bufets, exquisits menús de tapes o grans degustacions gastronòmiques d’alta qualitat. Si voleu menjar d’allò més bo en un dels dies més especials de les vostres vides, sens dubte són la millor opció!

Contacteu amb ells i us oferiran assessorament i pressupost personalitzat segons les vostres necessitats. 

Preguntes freqüents
 1. Fan menús personalitzats?
  Sí.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Càtering, assessorament, organització integral...
 3. Hi ha possibilitat de desplaçament?
  Sí, ofereixen els seus serveis a tot Catalunya.