Sicalipsis és una empresa  de fotografia i dissenya gràfic ubicada a Ripoll, Girona. La fotografia a un casament és un dels imprescindibles, art que et permet guardar records per sempre a través de la captura d’un moment, d’un instant.

La Vivi i l’Isra són la parella que regenta aquesta empresa, es dediquen a la fotografia des de fa ja més de 10 anys, en els que podreu confiar com a experiència, ja que son especialistes en captar tots aquells moments únics i irrepetibles que fan de la fotografia un art sense igual.

L’any 2006 comença el projecte Sicalipsis, que segueix viu fins al dia d’avui, mantenint aquest esperit que els va portar a canviar de vida i iniciar un trajecte cap a la seva passió.

Si hi ha quelcom que pugui millorar la fotografia, es que aquesta vagi acompanyada del disseny gràfic. Aquest la millora, perfecciona i converteix en un art.

La passió per la seva feina els mou a fer un treball perfeccionista i de qualitat, aspecte molt valorat per als clients, que troben una parella propera que es preocupa per aconseguir els millors resultats per a que els nuvis i els acompanyants puguin gaudir mentre ells capturen records.

Gaudeixen de fer fotografies que representin la màgia d’un dia tant especial com el del vostre casament, ple d’amor felicitat, i moments que representen totes aquestes emocions, que ells mateixos s’encarregaran de capturar. Els detalls, les expresions, moments espontànis, racons… Un reportatge complet d’unes 2500 fotografies que us seran entregades en 2 mesos.

Compten amb un alt criteri que els permet ser crítics amb ells mateixos per així aconseguir els millors resultats.

A més ofereixen un servei de vídeo, per a que pogueu reviure els millors moments de la boda, junt amb la gent que estimeu. Compta amb Sicalipsis per a immortalitzar aquells moments que es faran eterns!

Preguntes freqüents
  1. Feu més d'un casament al dia?
    Dediquem tot el nostre temps a realitzar les millors fotografies per a un sol casament.
  2. Quin estil treballeu?
    Tradicional, reportatge, lliure, edició de vídeo, pre i post-boda, ens adaptem al que vosaltres vulgueu!
  3. Teniu possibilitat de desplaçament?
    Ens desplacem a tot Catalunya!