Silvia_rol_fotografia_casaments

Silvia Rol va començar amb el món dels casaments fa 10 anys, però porta sent fotògrafa des de sempre. Està ubicada a la ciutat de Lleida.

Té l’objectiu de mostrar les emocions sempre des de la distància, observant i tractant de passar desapercebuda perquè els moments siguin el més naturals i únics possibles. Silvia Rol ho fa de manera totalment natural perquè el vostre casament sigui un record familiar ple d’instants i detalls inoblidables i espontanis.

L’estil dels professionals de l’estudi de Silvia Rol es basa en la fotografia emocional, no només fotografiar a persones, sinó la seva ànima i, explicar la seva història en imatges. Una nova forma de plasmar un enllaç, basada en la premissa de capturar el que succeeix en aquest dia tan important per a les vides d’uns nuvis. Tracten d’intervenir el mínim possible, plasmant tant els seus elements com les seves emocions en la seva forma més especial i discreta possible.

A Silvia Rol us ofereixen un gran ventall de serveis pel record d’un moment tan màgic:

 • Àlbum
 • Reportatge preboda
 • Reportatge del dia del casament
 • Reportatge postboda
 • USB amb totes les fotografies en alta qualitat

No ho pensis més i deixa que la professional Silvia Rol capturi cada instant. Captarà tots aquells moments tan especials i amb molt de sentiment el dia del vostre casament!

Preguntes freqüents
 1. Fan més d'un casament al dia?
  No.
 2. Si calgués, podrien treballar hores extres?
  Sí, no cobrem les hores extra.
 3. Quin estil de fotografia treballen?
  Tradicional, d'autor, documental, artístic, fotoperiodisme...
 4. Amb quanta antelació s'ha de contactar?
  Amb 2 mesos d'antelació.