Sinergia és un centre d’estètica integral, ubicat a la ciutat de Girona, amb més de 35 anys d’experiència, i especialitzat en núvies.

T’ofereixen els millors serveis d’estètica avançada, depilació làser, foto rejoveniment, etc. Sinergia, solucions d’estètica avançada, i el seu equip de professionals altament qualificat, et proposa fer-te un pla gratuït i totalment personalitzat perquè aquest dia estiguis més radiant que mai!

Entre els seus tractaments, ens ofereixen:

Tractaments facials:

 • Redensificador, regeneradors, reparadors, purificants, oxigenants.
 • Neteja / peeling, Hidratació, Reafirmant, Lluminositat.
 • Oxigen, Àcid glicòlic, Vitamines, Purificant (pell grassa/acné), Pell/reactiva.
 • Tractament cel·lular contorn d’ulls, Efecte flash, Làser facial foto rejoveniment, Làser facial taques i cuperosi I Micropigmentació.

A banda d’aquests tractaments facials, Sinergia, solucions d’estètica avançada, ens recomana els seus ESSENCIALS, i ESPECÍFICS, tractaments perquè puguis lluir radiant! Entre d’altres, trobarem:

 • Massatge facial  30′,  Belles Express /Flaix 40′:  Tractament facial relaxant i dinamitzant. Suavitza les faccions i omple les arrugues. Pell lluminosa, radiant i molt suau. Ideal per abans d’un esdeveniment.
 • Massatge Kobidó: Lífting facial Japonès. Pell lluminosa, brillant i fresca.
 • Higiene Facial Activa  75′: Tractament facial personalitzat segons el tipus de pell. Higiene completa, exfoliació, depilació facial, extracció d’impureses, hidratació i massatge.
 • Oxigenació 90’/120′: Tractament complet oxigenant on aconseguim una millora de la respiració cutània, ajudant a purificar i descongestionar la dermis. Per tant, la pell tindrà un aspecte més lluminós i saludable.
 • Oxigenació 120′: Tractament purificant i desinfectant que afavoreix la transpiració i drenatge del teixit oxigenanat-lo i regenerant-lo fins a obtenir un cutis sà. Reequilibri de la pell mixta o amb tendència acnèica.
 • Facial  Hidrovitamin 90′: Facial a base de vitamines que restableix el grau d’humitat que la pell necessita, aportant-li textura i elasticitat.
  Sinergia tambè col·labora amb la Clínica Onyar per oferir als seus clients/es un servei més ampli i especialitzat.

Deixa’t cuidar per Sinergia, solucions d’estètica avançada!

 

 

Preguntes freqüents
 1. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb tu?
  El més aviat possible per a fer un diagnòstic ben ampli i preparar els tractaments.
 2. Prepares a la núvia per als reportatges de preboda i postboda?
  Sí.
 3. Quina és la teva activitat principal?
  Serveis d’estètica avançada,