SHOW AMB MÀGIA + COCKTAIL

Si estàs buscant un lloc especial per celebrar un comiat de solter o per animar el teu casament, Somnia Magic Bar a Barcelona és la resposta. Amb la seva combinació única d’il·lusionisme, entreteniment en viu i un ambient màgic, aquest bar ofereix una experiència inoblidable que encantarà a tothom.

Situat al cor de Barcelona, Somnia Magic Bar és conegut per la seva atmosfera encantadora i misteriosa. Amb una decoració elegant i un ambient acollidor, el bar és l’escenari perfecte per a celebracions privades. L’espai està dissenyat per transportar els visitants a un món de màgia i sorpresa, fent de cada visita una experiència única.

Somnia Magic Bar és el lloc ideal per organitzar comiats de solters plens de diversió i màgia. L’equip del bar treballa estretament amb els organitzadors per personalitzar cada detall de la festa. Des de shows privats de màgia fins a animadors professionals, cada comiat de solter es converteix en una celebració memorable. A més, ofereixen paquets especials que inclouen begudes i espectacles per assegurar-se que tots els convidats gaudeixin al màxim.

La màgia de Somnia Magic Bar no es limita a les seves quatre parets. Ofereixen serveis d’animació per casaments que poden convertir el vostre gran dia en un esdeveniment veritablement màgic. Els seus mags professionals poden entretenir els convidats durant el còctel, el banquet o fins i tot durant la festa, amb trucs i il·lusions que deixaran a tothom bocabadat. A més, poden personalitzar els seus espectacles per incloure elements especials de la vostra història d’amor, afegint un toc únic i personal a la celebració.

A més dels shows de màgia, Somnia Magic Bar ofereix una varietat de serveis addicionals per assegurar-se que la vostra celebració sigui perfecta. Això inclou la possibilitat de llogar l’espai exclusivament per al vostre esdeveniment, així com opcions de càtering i música en viu. El seu equip professional està sempre disposat a treballar amb vosaltres per crear una experiència personalitzada que compleixi totes les vostres expectatives.

Somnia Magic Bar és més que un lloc per veure màgia; és una destinació per crear records inoblidables. Ja sigui per a un comiat de solter ple de diversió o per afegir un toc màgic al vostre casament, aquest bar ofereix tot el que necessiteu per fer de la vostra celebració un esdeveniment màgic i memorable. Confia en Somnia Magic Bar per transformar els teus moments especials en experiències que tothom recordarà.

Preguntes freqüents
  1. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb tu?
    El més aviat possible.
  2. Realitzeu l'espectacle exclusiu per un comiat?
    Sí. Fem un espectacle original i divertit d'acord amb vosaltres.
  3. Algun servei més?
    Catering i cocktails.