A més de 1800m d’altitud, en un entorn natural de bellesa insospitada, envoltat de les muntanyes més espectaculars d’Andorra descobrim El Sport Hotel Hermitage & Spa, un escenari immillorable per celebrar-hi un casament de conte.

El Sport Hotel Hermitage & Spa  s’ha convertit en un importat referent per a celebracions de tot tipus d’esdeveniments socials i casaments al Principat. Gastronomia de màxima qualitat de la mà de Nandu Jubany, atenció especifica en tots els detalls abans i durant el casament, i un servei integral i impecable d’organització de casaments per fer el més fàcil possible el desenvolupament del vostre gran dia  i fer-lo totalment inoblidable.

L’equip de l’hotel gestionarà  des del desplaçament amb cotxe de luxe, helicòpter o jet privat fins a la decoració floral, les minutes i la festa post cerimònia…tot perquè vosaltres només gaudiu cada moment i cada emoció amb màxima intensitat, sense patir per res. Gaudireu d’una àmplia oferta gastronòmica d’aperitius, plats, postres i còctels a peu dret; tots elaborats per Nandu Jubany i el seu fantàstic equip. Tanmateix, podreu triar d’una exquisida selecció de vins de més de 120 referències d’arreu el món, i  fins i tot oferir tot un espectacle als vostres convidats, amb cuina en viu durant el banquet. 

Sense dubte, el vostre casament al Sport hotel Hermitage & Spa esdevindrà una experiencia sense precedents. Us ho merexeu!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Cerimònia civil, banquet, aperitiu, festa posterior. Serveis adicionals: Ornamentació floral, minutes, servei guardaroba, servei tovalloles al acabar l'aperitiu, barra lliure i prova menú (onclosos dins del pressupost dels menús). Cuina en viu pel banquet.
  2. Oferiu menús personalitzats
    Si, es poden adaptar tots els nostres menús al gust del client.
  3. Oferiu pastís nupcial?
    Si. Disposem de múltiples opcions i també es poden personalitzar.