Al bell mig de les muntanyes andorranes més captivadores, a Soldeu, descobrim el Sport Hotel Village, un escenari ideal per celebrar-hi el vostre dia més especial.

Al Sport Hotel Village, juntament amb l’equip de Nandu Jubany, treballen perquè els moments siguin tal i com sempre heu somiat. El seu repte és personalitzar el vostre casament tenint cura de fins al més petit detall perquè sigui el vostre gran moment. Un seguit d’emocions, il·lusions i instants que recordareu sempre com a màgics, únics i irrepetibles. Moments en què cada detall és perfecte, fet a mida, carregat de significat i sensibilitat.

El Sport Hotel Village posa a la vostra disposició les seves fantàstiques instal·lacions perquè hi celebreu un casament de conte, amb tota l’elegància, distinció, singularitat i confort que mereix l’ocasió. El saló per a banquets està rodejat de finestrals que ofereixen vistes impressionants a les muntanyes. Pel vostre aperitiu, podreu gaudir de la preciosa terrassa, un espai ampli i envoltat de bellesa natural totalment excepcional.

El prestigiós xef Nandu Jubany i el seu magnífic equip confeccionaran un menú i un aperitiu personalitzats i adaptats als vostres gustos, necessitats i expectatives, tot amb el toc personal i d’autor que caracteritza l’excel·lència culinària d’en Nandu Jubany. 

Tanmateix, l’equip professional de l’hotel us assessorarà i oferirà diferents alternatives quant a serveis complementaris (decoració, música, flors, etc), perquè en el vostre gran dia no trobeu res a faltar. Fantàstic!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Cerimònia civil, banquet, aperitiu, festa posterior. Serveis adicionals: Ornamentació floral, minutes, servei guardaroba, servei tovalloles al acabar l'aperitiu, barra lliure i prova menú (onclosos dins del pressupost dels menús)
 2. Oferiu menús personalitzats?
  Si, es poden adaptar tots els nostres menús al gust del client.
 3. Oferiu pastís nupcial?
  Si. Disposem de múltiples opcions i també es poden personalitzar.
 4. Limitació horària?
  El pack inclou 3 hores de barra lliure. A partir d'aqui, s'ha d'abonar un suplement de 6€ per persona i hora adicional.