Stress & Success serà la teva opció per organitzar el teu casament, especialistes, detallistes i de confiança, tot el que necessites, ho trobaràs a continuació!

Com ells mateixos expressen, l’organització d’un casament és tot un “marrón” en el que no vols ficar-te ni estressar-te, aquest ha de ser un dia especial, perfecte, on tu només t’encarreguis de gaudir.

Per això podràs deixar aquesta feina en mans d’Stress & Success. Es farà una primera reunió on les teves necessitats i plans seran protagonistes, us espera un pla personalitzat amb tot detall, on us oferiran un pressupost adaptat a les vostres necessitats; si accepteu, comença la màgia.

S’encarregaran de tots els detalls, de fer del teu casament un únic, especial i diferent, una organització excel·lent.

A més, treballen amb els millors proveïdors, floristes, fotògrafs, músics, il·luminació, l’espai perfecte… tot quedarà com ho has somiat. Amb un tracte tant proper i divertit com professional.

T’ajudaran a pensar-ho tot sobre el casament, un fil conductor, una idea, un estil. Un casament que representi la vostra essència a cada racó.

La decoració i el disseny representen una part molt important, serà el que els convidats recordin, i ha de ser del tot espectacular. Donar personalitat a un dia tant important, que inspiri, que es recordi, que sigui especial.

Deixa’t en mans de Stress & Success, per un casament diferent, únic i sobretot molt teu.

Menys Stress i més Success!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Oferim tot el que un casament necessita, flors, música, decoració...
  2. Quin tipus de casaments organitzen?
    Tant cerimònies civils com religioses, grans o petites, ens adaptem a les vostres necessitats.
  3. Hi ha nombre màxim de convidats?
    Porteu a tants convidats com vulgueu!