En el dia més especial de la teva vida, cada detall compta. Estàs planificant el teu casament i desitges que sigui un dia inoblidable? Endinsa’t en el món de les flors amb Su Jardín Secreto. Situat a Sant Cugat del Vallès, son el teu aliat perfecte per fer realitat els teus somnis d’un casament perfecte.

Les flors, amb el seu toc màgic, transformaran el teu espai en un ambient romàntic i ple d’amor. Des del ram de la núvia fins als centres de taula, cada arranjament floral ha de reflectir l’essència de la parella. A Su Jardín Secreto, entenen la importància d’aquests detalls i estan aquí per ajudar-te a triar les flors perfectes que representin el teu estil i personalitat.

El ram de núvia

És un dels elements més importants del teu aspecte nupcial. Su Jardín Secreto, t’ajudaran a triar el ram perfecte que complementi el teu estil i personalitat. Des de les clàssiques roses fins a les exuberants peònies, tenen una àmplia selecció de flors que transmetran les teves emocions en aquest dia tan especial.

A més, no només s’especialitzen en casaments. També ofereixen una àmplia gamma de rams de flors per a qualsevol ocasió. Vols alegrar el dia a algú especial o simplement decorar la teva llar amb flors fresques? Estan aquí per ajudar-vos.

Amb un servei d’entrega ràpida i atenció al client excepcional, s’ha convertit en la floristeria de confiança a Sant Cugat del Vallès. Confia en ells per fer del teu casament un dia inoblidable ple d’amor, bellesa i flors fresques.

No espereu més, veniu a visitar-los i deixeu que la seva màgia transformi el vostre casament en un esdeveniment inoblidable. Suma’t ara a aquesta experiència única i deixa que els experts de Su Jardín Secreto facin brillar el teu dia especial amb el seu encant floral incomparable.

Preguntes freqüents
  1. Què inclou el meu ram?
    Ram Garnet: Aquest ram inclou eucaliptus, magnolio, limonium, erika. Ram natural: Aquest ram inclou avet, pi, eucaliptus, magnolio... Ram blanca Nadal: Aquest ram inclou eucaliptus, pi, magnolio, pinyes, erika i boles blanques
  2. Quant dura el ram?
    Si fas bé el procés d'assecat que t'expliquem en el següent punt, el teu ram pot aguantar uns 2 anys en bones condicions. Transcorregut aquest temps, les fulles comencen a perdre color. No obstant això, en funció del tipus de planta i de les cures, pots arribar a tenir el teu ram molts anys mes.
  3. Disposa de botiga per comprar directament els rams de flors?
    Sí, tenen una botiga en línia a la seva pàgina web on pots comprar directament els rams de flors que desitgis. Visita la seva web per explorar la seva amplia gamma de rams i realitzar la teva compra de manera còmoda i fàcil.