Sueños de Atenea us obra les portes del seu estudi i us ofereix els seus serveis de fotografia per al vostre gran dia. Treballen a la província de Girona i, arreu de Catalunya.

Al capdavant de Sueños de Atenea, hi trobareu la Vanessa, una fotògrafa professional especialitzada en reportatges fotogràfics per a casaments. Compta amb una llarga trajectòria al món de la fotografia i capturarà els moments més únics del vostre casament.

Mitjançant les seves instantànies, podreu transmetre les millors sensacions i emocions del vostre gran dia d’una forma natural, espontània i original. Unes imatges que us permetran reviure els moments que vàreu viure el dia del vostre casament, per sempre més.

S’encarregaran de mostrar la vostra història d’amor i la vostra personalitat en un sol reportatge. Somriures, mirades de complicitat i llàgrimes d’emoció que ompliran de màgia el reportatge fotogràfic del vostre casament.

Sueños de Atenea disposa de diferents opcions a l’hora de contractar els seus serveis, per adaptar-se totalment a les vostres necessitats. Podreu escollir el pack complet o només els moments que vulgueu. El pack complet inclou:

 • L’elaboració d’un àlbum fine art molt lleuger
 • Entrega de fotografies sense marca d’aigua i en alta qualitat en UBS
 • Vídeo musical

Durant tot el casament, passarà desapercebuda per tal de poder capturar els millors moments de la forma més espontània possible. A més, si ho desitgeu, també teniu l’opció de realitzar reportatge preboda o postboda, on podreu tenir els primers contactes i us permetrà conèixer-vos millor.

Professionalitat, simpatia i empatia és com es defineix la feina de Sueños de Atenea que, omplirà el vostre dia de felicitat i de records únics.

A través de la seva pàgina web podreu demanar pressupost personalitzat sense cap mena de compromís.

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereix?
  Reportatge de casament, preboda, postboda, àlbums i mini àlbums, fotos en alta resolució en USB, vídeos...
 2. Què inclou el pack de boda?
  Pack complet o només els moments que s'escullin. Ofereix diferents opcions i s'adapta a les preferències de cada parella.
 3. Té disponibilitat de desplaçament?
  Sí.
 4. Quin es el vostre estil de fotografía?
  Natura, espontani, d'autor.