Si esteu buscant les millors imatges pel vostre casament, Susana Martinez és la fotògrafa professional que s’encarregarà de fer-ho possible!

Susana Martínez Fotògrafa és llicenciada en història de l’art i amb estudis de fotografia, punt que parteix a comprendre el món de la fotografia. Crea un estil propi i entén la fotografia d’una forma artística i social. Busca que les vostres imatges donin emoció i transmetin aquells sentiments tan especials que porteu a dins. Tan sols amb una mirada inspirareu a la fotògrafa per fer el vostre reportatge.

Susana Martinez ofereix moltes propostes per realitzar els reportatges, en especial; les fotos en blanc i negre. En cada composició busca un enfocament diferent a més de treballar amb varietats de llums i colors, el que les fa fantàstiques. La fotògrafa, us ofereix l’oportunitat de tenir un gran reportatge pel dia més important de les vostres vides, el vostre casament. És per això que us ofereix els serveis essencials:

 • Fotografies i vídeos.
 • Pre-boda.
 • Post-boda.
 • Àlbums, grans, mini i digitals.
 • Fotografies en alta resolució.
 • Photocall.

Sense dubte, tots els serveis de fotografia que necessiteu pel vostre gran i inoblidable casament.

No dubteu i contacteu amb la Susana Martinez Fotògrafa. Farà del dia més especial de les vostres vides, un record inoblidable.

Preguntes freqüents
 1. Hi ha opció a desplaçament?
  Sí. A llocs internacionals i estatals.
 2. Quins serveis ofereix?
  Fotografies, videos, preboda, postboda, àlbums, photocall...
 3. Quin estil treballeu?
  Artística, d'autor, fotoperidisme...