Si desitgeu tenir un bon record del dia deel vostre casament, amb les millors imatges, juntament amb la millor qualitat, us presentem la Susana Martinez. Tot una professional en el sector, situada a Lleida. On us oferirà l’oportunitat d’or per gaudir d’un àlbum ple de precioses instantànies. Les seves creacions es basen a buscar el punt més íntim de cada moment perquè formi part d’un àlbum amb el record d’aquest gran dia. La seva visió particular del món us oferirà instantànies increïbles d’un dia carregat de diferents moments especials.

Entre les seves propostes es troben diferents creacions on governa el blanc i negre, creacions que destaquen la bellesa tant de moment com de vosaltres, els protagonistes. Cada composició busca un enfocament diferent a més de treballar amb diferents contrallums i colors per destacar diferents moments en aquest dia tan especial.

Com fotògrafa executa diferents tipus de treball que la porten a realitzar: Fotografia social. Casaments, batejos i comunions, fotografia publicitària, retrat infantil i de família, embaràs i New Born, retrat d’empresa i perfil professional, esdeveniments i festes, books de moda, disseny, sessions de retrat en estudi fotogràfic, decoració a través de fotografia i fotografia industrial i corporativa.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixes?
    Foto, vídeo, pre-casament, post-casament, àlbums, mini àlbums, àlbum digital, fotos d'alta resolució, photocall
  2. Possibilitat de desplaçar-se?
    Sí.
  3. Fas més d'un casament al mateix dia?
    No.