Susi_hortal_logo

Susi Hortal Estètica es dedica a fer serveis integrals d’estètica, massatges, maquillatge… I, és la persona que us ajudarà a estar radiants pel vostre casament. La trobareu al municipi de Vilablareix, a la província de Girona.

Susi Hortal Estètica , us ofereix un munt de serveis al seu centre d’estètica, però en especial, els seus massatges professionals per a la pell. Us ofereix massatges relaxants, massatges facials, maderoteràpia (massatges amb fusta)… Massatges que us ajudaran a estar perfectes!

Amb la maderoteràpia podràs eliminar tota aquella cel·lulitis que no vols que es vegi quan portis el teu vestit de núvia. I, a més, eliminarà totes aquelles toxines, millorarà el sistema immune i augmentarà el vostre metabolisme. Podràs lluir aquell vestit tan especial d’una forma radiant i còmode gràcies als massatges que us ofereix el centre.

A més, us assessoraran d’una forma molt especial i personalitzada perquè estigueu més còmodes i relaxades que mai. Us deixaran impecables, relaxades i tranquil·les per què el dia de la vostra boda sigui perfecta.

Si voleu lluir perfectes al dia més important de les vostres vides amb el cos ideal, Susi Hortal Estètica és la vostra millor opció!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereix?
    Tràpies naturals, massatges, depilació làser...
  2. Utilitzen algunes tècniques de massatge facial?
    Sí. Kagayaki i kobido.
  3. Fan serveis personalitzats?
    Sí.