Si esteu planificant el vostre casament i voleu que els dolços siguin tan memorables com el mateix dia, Sweet Dreams Pastisseria a Mataró és l’elecció ideal. Especialitzats en pastisseria nupcial, ofereixen una varietat de delícies que faran que el vostre dia especial sigui encara més dolç i inoblidable.

És coneguda per les seves creacions artístiques i delicioses. Amb una combinació de tradició i innovació, cada producte està fet amb amor i dedicació, utilitzant només els millors ingredients. El seu equip de pastissers professionals treballa estretament amb les parelles per crear postres que reflecteixin la seva història d’amor.

Sweet Dreams Pastisseria crea pastissos de casament únics que s’adapten als gustos i temàtica de cada parella. Des de dissenys clàssics fins a creacions modernes i temàtiques, cada pastís és una obra d’art. Utilitzen ingredients frescos i d’alta qualitat per assegurar que el gust sigui tan espectacular com l’aspecte. Ofereixen una àmplia gamma de postres per al vostre banquet nupcial, incloent-hi mini pastissos, cupcakes, macarons, i molt més. El buffet de postres és una opció popular que permet als convidats gaudir d’una varietat de sabors i textures.

A més dels pastissos i el buffet, Sweet Dreams ofereix dolços personalitzats com galetes decorades i bombons, perfectes per a detalls de convidats o com a part del menú de postres.

L’equip de Sweet Dreams Pastisseria treballa amb cada parella per comprendre els seus desitjos i oferir assessorament professional en la selecció de sabors i dissenys. Organitzen sessions de tast perquè les parelles puguin provar diverses opcions abans de prendre una decisió final.

Sweet Dreams Pastisseria fa que el vostre casament sigui encara més especial amb les seves creacions dolces i exquisides. Amb una atenció meticulosa als detalls i un compromís amb la qualitat, podeu confiar en ells per fer realitat el pastís dels vostres somnis i delectar els vostres convidats amb unes postres inoblidables. Feu que el vostre dia especial sigui encara més dolç amb Sweet Dreams Pastisseria.

Preguntes freqüents
  1. Disposeu d'un catàleg tancat o és possible fer dissenys a mida?
    Tenim un catàleg, però també fem dissenys a mida.
  2. Quins serveis oferiu?
    Pastissos i dolços de casament artesans. Pastissos de noces, galetes, popcakes i cupcakes per als detalls de casaments.
  3. Amb quina antelació heu de fer la comanda?
    El més recomanable amb un mínim de dos mesos d'antelació.