El Taller 925, ubicat al barri Vell de Girona, és un espai de creació on les joies artesanes són les protagonistes. Al capdavant del Taller 925, hi ha la Gemma Martín, una amant de les joies, i joiera de formació i professió, que a més, imparteix classes de joieria al propi taller.

Comercialitza les joies sota la marca de Blu Land Jewels, on podreu adquirir les vostres aliances úniques i a mida després d’haver mantingut una conversació prèvia al seu taller o a través del zoom. Podreu intercanviar idees i, així doncs, convertir-les acord a vosaltres.

Un dels seus pensaments és que aquelles aliances que porteu han d’explicar la vostra història i fer-les úniques perquè cada parella és única.

Al taller, disposen d’un equip de proveïdors que fan, que comptin amb les millors eines i materials per poder desenvolupar les seves creacions.

Les seves joies mostren el seu amor i respecte per la terra, utilitzant elements de la natura i normalment gemmes. Ofereixen altres complements per la núvia com ara, braçalets, arracades i fins i tot talismans enèrgics que vibraran com el vostre amor. A més, per les creacions, fa servir diferents tècniques que us enamoraran!

Si teniu algun dubte sobre els seus serveis, contacteu amb ells i us ajudaran a trobar aquella joia tan especial que busqueu pel vostre casament.

 

 

 

Preguntes freqüents
  1. Quines tècniques utilitzen?
    Esmalt al foc, macramé aplicat a la joieria, cera perduda, Kumbo, i resina de vidre.
  2. Fan dissenys personalitzats?
    Sí, acord a les vostres idees.
  3. Quant tarden en crear-les?
    Dependrà del comandament. Normalment, entre 15 i 3 setmanes.