L’Hotel Tancat de Codorniu és un hotel amb encant per a casaments, situat en una finca envoltada de jardins, llacs, piscines i tarongers a Alcanar, Tarragona, al límit amb Castelló. Una espectacular finca per a casaments situada a 200 metres del mar i de la platja. Disposa de diferents espais per a la celebració del còctel de benvinguda.

Ofereix una cuina mediterrània creativa elaborada amb productes de temporada, i dissenyaran un menú de banquet personalitzat i adaptat als vostres gustos.

Serveis: Descomptes especials a l’hivern, Fotografia (Taulat Fotògrafs), Cerimònies, Pistes de ball, Lloguer de vehicles, Cambrers, Vehicle per a nuvis, Minutes, Barra Lliure, Ressopó, Vigilància, Decoració Floral, Video (Delta Art Studio), Pista de ball, exclusivitat, Decoració Floral, Degustació menú, Parament, Cerimònia civil, Font de xocolata, Barra de Cocktails, Barra de Ginebres Premium ….

Només realitzen un casament a la setmana, ja que el banquet és de cuina pròpia, no de càtering, i la finca està exclusivament a la vostra disposició per la vostra boda. No realitzen més d’un esdeveniment alhora.

A més, actualment estan treballant en un nou edifici “Els jardins del tancat”, ideal per a casaments amb encant a Tarragona! 

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 250 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquets, jardins de tarongers envoltats de piscina i llac.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia, menú degustació, fonts de xocolata, barra de cocktails i Ginebra Premium, lloguer de vehicles pels nuvis, pàrquing pels convidats amb vigilància, etc....
 4. Quina localització teniu?
  A 200m del mar. Amb vistes privilegiades.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Mediterrània creativa elaborada amb productes de temporada.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, ens adaptem a qualsevol tipus de cuina i també per alèrgics..
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions??
  No.